Ingredienser
1 kylling, skåret i 1/4 dele – lad skindet blive på
Bland:
125 g sukker
1 spsk. salt
2 spsk. mild chili paprika
1 tsk. spidskommen
1 tsk. oregano
2 tsk. sennepspulver
1 tsk. stødt koriander
1-1½ tsk. kryddersalt
1-1½ tsk. hvidløgspulver
2 tsk. stødt ingefær
2 tsk. friskkværnet peber
Fremgangsmåde
Løsn skindet på kyllingestykkerne. Kom godt med krydderiblanding under skindet – fordel det godt. Drys resten af krydderiblandingen over kyllingestykkerne og fordel det godt. Sørg for at det er over det hele – og på begge sider!!
Dæk stykkerne til og stil dem i køleskab i mindst 4 timer – jo længere jo bedre!!
Tænd op i grillen og grill dem til de er gennemstegte.
TIP:
Blandingen kan også bruges til svinekød. Krydderiblandingen er nok til 2 kyllinger eller 10 hele kyllingelår.