Lasagne med kartofler og avocado

4 pers.

Ingredienser

fuldkornslasagneplader
2 avocado, skåret i skiver
saft af 1 lime
6 store kartofler, skåret i skiver
1 løg, skåret i skiver
5 tomater, i skiver
2 dåser flåede og hakkede tomater
2 spsk. creme fraiche 9%
2 fed hvidløg, presset
½ tsk indisk karry
½ tsk spidskommen
1 spsk. sojasauce
salt, friskkværnet peber

Fremgangsmåde

Smør et ovnfast fad let med olie og læg lasagneplader ned i. Straks avocadoerne er skåret i skiver, dryppes de med limesaft. Læg skiver af avocado og kartoffel ovenpå lasagnepladerne, drys med salt og friskkværnet peber. Så lægges løg og tomater og derefter et lag lasagneplader og så endnu et lag avocado, kartofler, løg og tomater. Slut med et lag lasagneplader. Rør tomater, creme fraiche, hvidløg, spidskommen, karry, soya, salt og friskkværnet peber sammen til en sauce. Saucen hældes over. Saucen skal dække retten helt, der kan evt. tilsættes lidt vand til saucen tilsidst. Sættes i ovnen ved 180 grader i ca. 30 – 35 minutter eller til det er gyldent på toppen. Server med en grøn salat.